Mastodon Amazon aterra a Espanya | Apple i altres

Amazon aterra a Espanya


La major botiga de venta online del món ha arribat finalment a Espanya amb la clara intenció d'oferir un extens catàleg de productes als preus més assequibles possibles. Des d'ahir ja es pot accedir a la següent web a través del següent enllaç.

Sembla ser que l'arribada d'Amazon a Espanya ha tingut una molt bona acollida entre els clients. Segurament, el fet d'oferir un ventall tant gran d'inici, ha servit per a engrescar els compradors.

La botiga ofereix un catàleg de nou categories de productes, amb més de 2,5 milions de llibres en castellà i altres idiomes, com és el cas del català; més de 450.000 CD de música; més de 130.000 pel·lícules en DVD i Blu-ray; i molts productes relacionats amb els videojocs, electrònica i petits electrodomèstics. Els rellotges i les joguines completen l'oferta inicial.

Una de les sorpreses que m'he endut, ha sigut a l'hora de fer la compra de l'ebook Kindle. Al pitjar sobre l'enllaç, se'ns redirecciona cap a la web americana. Així que de moment, caldrà que fem la compra amb dòlars. El que si que podrem fer serà adquirir llibres electrònics en castellà. Actualment hi ha més de 13.000 llibres disponibles.

I per acabar, comentar-vos que una de les principals novetats que ofereix Amazon, és la possibilitat de contractar una tarifa plana de 14,95€ que permet cobrir les despeses d'enviament de tot un any. Així que, si teniu pensat adquirir uns quants articles, potser us pot ser interessant aquesta opció.




Publica un comentari a l'entrada