Mastodon El camino de Steve Jobs | Apple i altres

El camino de Steve Jobs


Ahir, després d’acabar una novel·la policíaca, em vaig decidir a començar el llibre “El camino de Steve Jobs”. Aquest llibre ens descobreix el camí que ha marcat l’apassionant carrera del cofundador d’Apple. Des de la seva participació en productes que van canviar les regles del joc en los comunicacions, com l’Apple II i Macintosh, passant per la sega caiguda en l’empresa, i arribant a la seva tornada triomfal al capdamunt d’Apple. El llibre també repassa la seva relació amb Pixar i la creació de l’iPod, l’iPhone i per suposat de l’iPad.

“El camino de Steve Jobs” presenta les experiències, les fites i els reptes que va haver de superar, oferint al lector l’oportunitat d’aplicar aquesta gran experiència en la seva vida personal i professional. En el llibre hi trobarem entrevistes exclusives a les figures més prominents de la història d’Apple. Tot junt, ens permetrà conèixer la imatge més intima i inèdita de Steve Jobs.

A banda de ser un repàs de la història del gran líder Steve Jobs, el llibre explora els principis empresarials d’aquest geni, les seves accions en el disseny de productes i el desenvolupament de les marques, els enfrontaments en les sales de juntes, i el seu món fora de Silicon Valley.

Com podeu veure, és un llibre totalment recomanable pels seguidors, com jo, de l’empresa de la poma, però també per a tots aquells que vulgueu conèixer com va néixer, créixer i crear un dels grans líders del nostre temps.



Publica un comentari a l'entrada