Mastodon Instagram 2.0 disponible | Apple i altres

Instagram 2.0 disponible


Instagram, la popular xarxa social per a compartir imatges, va llençar ahir l’actualització 2.0 per a l’iPhone. Juntament amb la millora de la seva icona, l’aplicació incorpora diverses novetats. La primera d’elles és la possibilitat d’aplicar filtres en viu mentre estem fent la fotografia. D’aquesta manera estalviem temps i podem veure el resultat de la nostra imatge a compartir al moment. Seguint en l’apartat de filtres, aquesta actualització n’incorpora quatre nous (Amaro, Rise, Hudson i Valencia), a més d’una millora en el rendiment de l’efecte tilt-shift. A partir d’ara, els marcs de les fotografies seran opcionals. Una altra possibilitat que s’afegeix és la de poder rotar la fotografia un cop feta, abans de confirmar que es guardi i es pugi a la nostra línea de temps d’imatges.


La segona millora, i per a mi més interessant, és que Instagram 2.0 amplia la mida màxima de les fotografies que es poden pujar al servei, passant de 612 píxels a 1.936 píxels. D’aquesta manera podrem aprofitar la qualitat de la càmera de l’iPhone 4.


Així que ja sabeu, si us agrada fer fotografies retocades amb filtres de tot tipus, i a més, les voleu poder compartir, podeu descarregar de forma gratuïta l’aplicació pitjant el següent enllaç.


Publica un comentari a l'entrada