Mastodon Box.net ofereix 50GB en el núvol | Apple i altres

Box.net ofereix 50GB en el núvol


Sembla que amb l’arribada dels nous serveis del iOS 5.0, com iMessage i iCloud, la competència s’està afanyant a oferir serveix més interessants. Avui m’he trobat amb una noticia que de ben segur interessarà a més d’un. L’empresa Box.net va anunciar ahir que multiplica per 10 l’espai inicial del servei de forma gratuïta, pels usuaris d’iPhone i iPad.   

Per a aconseguir-ho, només cal descarregar l’aplicació gratuïta de l’App Store, i al registrar-nos se’ns facilitaran 50GB

Amb aquest espai podrem emmagatzemar imatges, música, vídeos, documents o qualsevol altre tipus d’arxiu en el nostre espai del núvol. Aquests es podran consultar des del nostre dispositiu mòbil o des de qualsevol ordinador a través del navegador. Podrem compartir carpetes senceres o simplement arxius amb altres usuaris.

Una altra característica interessant és la compatibilitat amb Airplay, facilitant la realització de presentacions recolzades amb contingut emmagatzemat en el núvol, i la possibilitat de imprimir documents a través d’AirPrint.



Així que ja sabeu, a descarregar l’App de la botiga d’aplicacions de l’iPhone o iPad en el següent enllaç  i a registrar-vos durant aquests 50 dies.



Publica un comentari a l'entrada