Mastodon Ronda d'actualitzacions i novetats d'Apple! | Apple i altres

Ronda d'actualitzacions i novetats d'Apple!


Ahir va ser un dia festiu molt mogut pels Srs d'Apple. Vàrem tenir actualitzacions i noves Apps per a tots els gustos.

La novetat més important d'ahir, va ser la nova versió del SO per a dispositius mòbils, iOS 5.0. Aquesta actualització fa mesos que la coneixem i l'esperem, i des d'ahir a les 19h ja la tenim disponible. Em consta, per cert, que ahir molta gent va tenir problemes durant l'actualització. Sembla ser que l'alta demanda d'usuaris actualitzant va col·lapsar els servidors d'Apple. Avui no hauríeu de tenir problemes.

Just abans de la iOS 5.0 vàrem tenir actualització 10.5 de iTunes i l'actualització del SO de Mac Lion a la 10.7.2. Aquesta darrera és molt interessant ja que principalment porta iCloud als nostres ordinadors d'Apple. La llista de novetats és la següent:

  • iCloud guarda els missatges de correu electrònic, calendaris, contactes, favorits de Safari i la llista de lectura de Safari i els envia a tots els dispositius
  • "Tornar al meu Mac" proporciona accés remot al teu Mac des d'un altre Mac a través d'internet
  • "Buscar el meu Mac" t'ajuda a trobar un Mac ubicant-lo en un mapa i bloquejar-lo o esborrar totes des dades remotament


La ronda d'actualitzacions es va completar amb la versió 5.1.1 de Safari, la 9.2 d'iPhoto, la 3.2 d'Aperture per a Mac, i amb tot un seguit d'actualitzacions de les Apps d'Apple pels nostres dispositius. La novetat més interessant és la d'iPhoto que adapta l'aplicació pels serveis d'iCloud. A partir d'ara, les fotografies que fem amb l'iPad, l'iPhone o l'iPod Touch apareixeran automàticament en el nostre ordinador en l'apartat de Fotos en Streaming.

Les noves Apps que es van llençar ahir, de la mà d'Apple, vàrem ser Find my Friends i Cards. La primera és una aplicació que permet indicar la nostra ubicació als nostres coneguts, i conèixer la seva, sempre que donis permís per a que la ubicació estigui disponible. Cards és una aplicació que permet crear targetes de felicitacions i enviar-les als destinataris que vulguem. Només caldrà triar el disseny, editar un missatge de test i afegir una fotografia. Apple s'encarregarà de crear-la i enviar-la per nosaltres. Una aplicació molt interessant per les festes que venen, però un pel cara pel meu gust. Cada postal tindrà un cost de 4,49€.

I de moment aquestes són totes les novetats. Ara tots a actualitzar i a gaudir de totes les novetats que Apple ens ha portat.

Publica un comentari a l'entrada