Mastodon Instal·lar iOS 5 GM | Apple i altres

Instal·lar iOS 5 GM


Poc a poc ens anem recuperant de la trista noticia d’ahir. Però cal seguir endavant. Avui us proposo provar una setmana abans el nou sistema operatiu per a mòbils d’Apple. Ja podem instal·lar la versió GM, que van alliberar el passat dimarts, en els nostres dispositius (iPod Touch, iPhone o iPad)

El primer que cal fer és descarregar la darrera beta de iTunes, concretament la 10.5 beta 9 per a Mac OS. Ho podeu fer en el següent enllaç.

Un cop instal·lada, connectarem el dispositiu i realitzarem una còpia de seguretat. Segurs d’haver guardat la nostra informació, premerem la teclat Alt i alhora pitjarem el botó de Restaurar. Se’ns obrirà una finestra en la que buscarem el software per al nostre dispositiu. El podeu descarregar en aquesta pàgina.

Fet això, començarà la restauració, eliminant el contingut i iniciant la instal·lació de la versió 5 del iOS. El procés durarà al voltant de 20 minuts.

Un cop finalitzi, caldrà introduir el PIN de la SIM i desbloquejar-lo (només per iPhone), tot això amb el dispositiu connectat al iTunes. A partir d’aquest moment, s’iniciarà el configurar del dispositiu, novetat del iOS 5, mentre de fons es van transferint tots els nostres continguts. El procés de configuració és molt senzill i intuïtiu. No patiu per aquesta novetat, segur que no configureu rés malament, ni que després no es pugui canviar.

Depenen de la mida dels continguts a transferir trigareu més o menys. Jo, per a les meves 19GB de contingut vaig trigar al voltant de 1h i mitja. Però l’espera val la pena. Al acabar veureu, en poca estona, que el vostres dispositiu està vivint una segona vida. iOS 5 és molt millor, més potent i més intuïtiu que l’anterior versió. Espero que el gaudiu.



Publica un comentari a l'entrada