Mastodon Steve Jobs va supervisar els propers 4 anys d'Apple | Apple i altres

Steve Jobs va supervisar els propers 4 anys d'Apple


Després d’un setmana agredolça per la presentació del nou iPhone 4S i després la trista noticia de la mort d’Steve Jobs, avui us porto una noticia que de ben segur animarà a més d’un seguidor d’Apple. Molts es qüestionen el liderat de Tim Cook i la capacitat de la resta del seu equip per a seguir mantenint l’excel·lència, la qualitat i els detalls en el propers productes. Com a resposta, ens arriba una noticia que diu que Steve Jobs, veient que no li quedava molt temps, es va dedicar a planificar els propers 4 anys de la companyia.

La noticia indica que en els següents anys d’Apple s’oferiran millores en iCloud, actualitzacions en els iPod, iPad, iPhone i en els equips MacBook, totes elles revisades i aprovades per Steve Jobs. Això dona un bon marge per a que tot l’equip d’Apple treballi en identificar i crear el futur a partir de llavors. És cert que estem parlant de molts anys vista, i que la tecnologia avança molt ràpidament, però de ben segur que aquesta guia que Steve els hi ha deixat, els ajudarà a seguir un camí.

No cal dir que no em sorprèn gens. Steve Jobs destacava pel perfeccionisme, l’exigència i la disciplina, a més de la seva gran capacitat d’anticipació i de comprensió del futur. Era de suposar que, coneixent el seu estat de salut, s’encarregués del futur d’Apple sense ell. Esperem que el llegat que ha deixat, serveixi perquè Apple segueixi sent un referent com ho és avui en dia.



Publica un comentari a l'entrada