Mastodon Pixelmator 2.0 disponible en unes hores | Apple i altres

Pixelmator 2.0 disponible en unes hores


Segons es pot llegir en el medi digital The Loop, sembla ser que en unes hores tindrem disponible la nova versió del programa d’edició d’imatges Pixelmator. Aquesta actualització a la versió 2.0 estava prevista pel mes d’agost, però finalment va ser enrederida per petits problemes.

Pels que no coneixeu Pixelmator, us puc dir que és el Photoshop “del poble”. És una eina d’edició d’imatges realment similar al programa d’Adobe però a un preu molt més assequible. Els comandaments i les opcions són francament similars. Si ja fèiem servir Photoshop, el salt a Pixelmator no serà cap inconvenient, i la nostra butxaca o notarà, o no haurem de “piratejar” el programa d’Adobe.

En unes hores es podrà descarregar de la Mac App Store la nova versió, que incorpora noves eines i és totalment compatible amb OS Lion. Les principals novetats són:

  • Content-Aware Fill: é eina que ens ajudarà a desfer-nos, com per art de màgia, d’elements no desitjats d’una fotografia.
  • Healing Tool: funció que elimina un determinat objecte de la imatge i omple el forat deixat amb els colors i formes del contorn proper de l’objecte eliminat
  • Sahpes: s’ha afegit una paleta de formes, des de rectangles a formes personalitzades que es poden incloure fàcilment en un capa de la fulla de treball
  • Drawing Tool: amb les noves eines de dibuix serà més senzill crear formes vectorials, podent omplir aquestes amb ombres, transparències o colors.
  • Sponge Tool: podrem suavitzar o realçar el color de qualsevol part de la imatge.
  • Red-Eye Tool: aquesta funció s’ha concebut per eliminar de forma automàtica o manual els ulls vermells de les fotografies.


Pixelmator tindrà un preu inicial de 29,99 $, però si ja havíem adquirit l’aplicació original a la Mac App Store, com és el meu cas, l’upgrade serà totalment gratuït. Un cop acabat el període de promoció el preu serà de 59,99 $, així que si ja el teníeu, prepareu-vos per una actualització important del programa, i per la resta, us recomano adquirir aquest gran editor d’imatges durant el període promocional.


Publica un comentari a l'entrada