Mastodon Amb oli, no millora l'iPhone! | Apple i altres

Amb oli, no millora l'iPhone!


Aquesta afirmació és totalment certa. Aquest passat dissabte vaig tenir la desgràcia de veure com el meu nou iPhone 4S era submergit en oli d'oliva. Es va tombar la setrillera a sobre, amb la mala sort que va saltar el tap i es va buidar la meitat de l'oli. Els meus ràpids reflexes per netejar-lo no van ser suficients. El botó Home es notava una mica enganxat, però rés preocupant. El problema però, va sorgir al intentar contestar una trucada. No se m'escoltava. L'oli es va introduir en el micròfon i en l'altaveu, impedint realitzar trucades i fent que el so es sentís distorsionats.

En els meus intents de recuperar el telèfon, el vaig posar més de 12 hores en vertical, per a veure si es buidava l'oli. També el vaig cobrir amb arròs, tot i que no absorbeix l'oli sinó la humitat, però no hi perdia rés. Tot va ser inútil. El diumenge per la tarda el telèfon anava encara pitjor, així que vaig decidir demanar hora a la Genius Bar de l'Apple Store La Maquinista per a veure que em deien.

En arribar a la botiga, i explicar-li el cas al Genius, em va dir que dins del telèfon hi ha dos sensors que reaccionen amb els líquids. Si al obrir-lo estaven correctes, em faria el canvi per un telèfon nou sense cost. No tant sols estaven activats els sensors, sinó que a més hi havia bastant d'oli. Tot i que aquest líquid no sigui conductor, com ho és l'aigua, és suficient per a fer malbé un dispositiu electrònic. Amb tot això, el Genius em va dir que la garantía no cobreix aquest tipus d'accidents i que per tant havia de pagar la reparació. Aquesta està estipulada, per l'iPhone 4S en 199€. Tu els pagues, ells es queden el telèfon espatllat i et donen un de nou. Un servei de reparació car, però molt eficient pel client.

Així que ja sabeu, allunyeu el vostre telèfon de qualsevol líquid. No cal que caigui al wàter per a espatllar-se. Una mica d'oli per sobre, és suficient per a malmetre el vostre iPhone.

Publica un comentari a l'entrada