Mastodon Arribarà Siri a l'iPhone 4? | Apple i altres

Arribarà Siri a l'iPhone 4?


Aquesta noticia va adreçada a tots els usuaris d’iPhone 4. Sembla ser que Apple ha instal·lat una versió especial de l’iOS 5 amb l’assistent Siri en els iPhone 4 d’alguns treballadors. La suposada intenció és la de fer algunes proves i estudiar si Siri pot estar també en aquesta dispositius, a més d’en el nou iPhone 4S.

Sembla ser que les proves han sigut satisfactòries, i el rendiment de l’iPhone 4 permet fer anar Siri sense problemes. El dispositiu que sembla no haver superat el test és l’iPod Touch, degut a que no disposa d’un micròfon suficientment bo per a que Siri capti adequadament la nostra veu.

Dit això, caldrà veure si finalment Apple decideix incorporar Siri a l’iPhone 4, o inclús al 3GS. Podríem dir que seria una maniobra estranya, ja que normalment, Apple no es fa enrere en les seves decisions. Siri, és el punt diferencial respecte els anteriors iPhone, i per a molts el principal motiu per a actualitzar el seu terminal. D’altra banda, i com bé comenten el nois d’Applesfera, un altre motiu pel qual seria estrany que Apple inclogués Siri en l’iPhone 4, és el gran volum de tràfic que suposaria tenir Siri disponible en la enorme quantitat de telèfons actual. Tot i així, qualsevol cosa és possible, sobretot ara que hi ha sang nova a Cupertino. Caldrà estar atents als futurs moviments, i veure si finalment Siri aterra a d’altres dispositius mòbils d’Apple.

Publica un comentari a l'entrada