Mastodon The Big Bang Theory: Temporada 5 | Apple i altres

The Big Bang Theory: Temporada 5


El divendres passat es va estrenar, al canal TNT, la cinquena temporada de The Big Bang Theory. Aquesta comèdia, per a molts la nova Friends, va ser renovada per tres temporades per la cadena CBS. I de la mateixa manera que va passar amb la sèrie Friends, els actors de Big Bang han vist multiplicat els seus sous, arribant a cobrar els tres protagonistes (Leonard, Sheldon i Penny) fins a 200.000$ per episodi.

Aquesta cinquena temporada es presenta com la menys geek o freak. En la darrera temporada, es va començar a apreciar un canvi cap a una sèrie còmica més centrada en les relacions sentimentals dels protagonistes. Tot i així, els productors ja han avançat que a mesura que avanci aquesta temporada, poc a poc es tornarà a potenciar el costat més freak de la sèrie.

De moment han transcendit poques notícies. El poc que hem pogut saber és que Rajesh Koothrappali tindrà parella. Era l’únic dels nois que no en tenia, i sembla ser que serà Penny la responsable d’una cita a cegues entre Raj i el nou personatge.

Aquesta cinquena temporada té molt bona pinta. El primer episodi no va defraudar, mantenint intacte l’esperit de Big Bang. Així, que si sou seguidors de la sèrie, us recomano posar-vos al dia i seguir aquesta temporada, que promet ser molt entretinguda.


Publica un comentari a l'entrada