Mastodon Reportar Bugs a Apple | Apple i altres

Reportar Bugs a Apple


Amb el recent llançament del iOS 5 i de l’iPhone 4S, molts usuaris han començat a detectar problemes o bugs en els seus telèfons. La majoria són deguts al nou sistema operatiu, que està en la seva versió inicial. Apple té previst una versió 5.0.1 que llençarà en breu. Aquesta solucionarà els principals problemes, però segurament no tots. I això és degut, a que tot i que en molts blogs, els usuaris es queixen de problemes, Apple necessita que aquests bugs es documentin i se’ls hi faci arribar.

Per aquest motiu, hi ha disposició de tothom, i des de fa molt temps, una web per a reportar els bugs dels productes d’Apple. Aquesta pàgina es diu Bugreport. Haureu d’accedir amb el vostre ID d’Apple, i després prémer la pestanya New Problem.

Jo acabo d’omplir un nou problema que he detectat en l’iPhone 4S. Quan la bateria baixa del 20%, perdo la cobertura, mostrant l’operador i el símbol 3G, però sense barres. De moment no he llegit en cap blog que hi hagi més usuaris amb aquest problema. Així que he omplert el formulari per a que Apple ho comenci a investigar. Si és un bug, el  més probable és que no es solucioni amb la versió 5.0.1, però si que ho faci en properes actualitzacions. Així que si detecteu algun problema, us recomano que accediu a la web i reporteu el bug. Hi guanyarem tots!




3 comentarios

Amb l'Estivi això no passava Apple d.e.p

Reply

Jajaja! Aquesta pagina esta disponible des del 2007!! Jeje! Gruñon!!

Reply

Si Victor! aquest tal Jordi Mas és un gruñon, no diu res de bo!

Reply

Publica un comentari a l'entrada