Mastodon iTunes U, la nova educació a través de l'iPad | Apple i altres

iTunes U, la nova educació a través de l'iPad


Juntament amb iBooks 2 i iBooks Author, Apple va presentar l’aplicació iTunes U destinada a revolucionar la manera en que els professors imparteixen les seves classes. A partir d’ara, des de l’iPad podran compartir, dirigir i orientar les seves assignatures i les lliçons.


L’objectiu de iTunes U és crear un espai on els professors i els alumnes puguin compartir informació i alhora permetre una nova via de comunicació. A partir d’ara, els alumnes es comunicaran de manera més directa, fins i tot duran la classe, i sempre a través dels seus dispositius mòbils d’Apple cap a l’iPad del professor.


Amb aquesta nova eina, Apple vol posar les màximes eines possibles per a que els professors puguin tenir el màxim nombre de possibilitats per a donar una classe. Els professors podran crear lliçons, que s’ordenaran en els prestatge de l’aplicació, tipus els llibres d’iBooks. A més, podran incloure tot tipus d’informació, com hores de tutoria o anuncis d’assignació de tasques, etc. Ja no caldrà que el professor envií una correu a tots els alumnes, senzillament creant un post en iTunes U farà que tots els alumnes rebin l’avís en el seu iPhone o iPad.

Com podeu veure, una eina molt interessant i amb moltes possibilitats. Ja m’hagués agradat disposar d’aquests recursos quan era estudiant. Espero que les noves generacions facin ús de totes les eines que avui en disposen. Si voleu descarregar l’aplicació, que és gratuïta, ho podeu fer en el següent enllaç: iTunes U.Publica un comentari a l'entrada