Mastodon @JordiRios twitteja el blog | Apple i altres

@JordiRios twitteja el blog


Ahir al vespre vaig fer ús, per primer cop, dels famosos per a intentar promocionar el blog. Hi ha diferents personalitats que segueixo pel twitter, però mai els hi havia demanat el favor de retwittejar un tweet meu. En aquest cas, se’m va ocorre escriure-li a @JordiRios un tweet en el que li demanava si podia fer un retweet del meu blog. La meva dona em va dir que perdia el temps. Però bé, no hi perdia rés.

La sorpresa ha arribat aquest matí. Poques hores després d’enviar-lo, @JordiRios, mot amablement havia retwittejar el meu missatge, fent-lo visible pels més de 16.000 seguidors que té. És sorprenent lo atents que són els famosos pel twitter darrerament. Aquest nova xarxa social està guanyant adeptes cada dia, front d’altres com Facebook que poc a poc van perden força. El poder d’interacció, la facilitat, i perquè no dir-ho, la moda, està fent que twitter sigui en aquests moments la xarxa social per excel·lència. És un medi de comunicació, senzill, ràpid i amigable. Un espai on es concentren amics i familiars, personalitats famoses, i una pila de fons de notícies. En definitiva, un espai on comentar l’actualitat amb gent de tot arreu.

Pels que no coneixeu a l’actor català de Crackòvia @JordiRios, us deixo un enllaç a la vikipèdia on trobareu informació sobre ell i els seus treballs: Jordi Rios. I si em voleu seguir pel twitter aquest és el meu ID @vsolefe.


2 comentarios

Molt enginyós Víctor!! Et felicito.

Reply

Gràcies crack! Es fa el que es pot!

Reply

Publica un comentari a l'entrada