Mastodon Apple aprimarà els MacBook Pro | Apple i altres

Apple aprimarà els MacBook Pro


Els rumors sobre renovació ja han arribat al MacBook Pro. Segons es pot llegir a AppleInsider, sembla ser que Apple ha iniciat una transició per a convertir tota la seva gama de portàtils en ultraprims. El MacBook Air va crear l’estela que tots els portàtils de Cupertino ha de seguir. I aquesta transició sembla que no serà llarga, i s’espera que per finals d’any, tota la gama s’assembli al MacBook Air.

D’altra banda, podria ser que el que succeís fos que el MacBook Air es diversifiques amb mides de pantalla d’11”, 13”, 15” i 17”, i se li afegís un xip més potent gràcies a la plataforma Ivy Bridge. També es parla que l’Air podria incorporar pantalles HiDPI, sobretot, per l’ús de la plataforma Ivy Bridge, capaç de moure els píxels necessaris per a tenir una pantalla “retina” en els portàtils. Això últim sembla lo menys probable.

Queda, per tant, el dubte de si el MacBook Pro s’aprimarà, o per contra, la família MacBook Air creixerà cobrint totes les necessitats. El que si que està clar, és que Apple farà tots els possibles per a que la seva gama de portàtils segueixi sent capdavantera respecta la resta d’equips del mercat. Estarem atents a les novetats. A veure si són prou importants i m’animo a renovar el meu MacBook Pro.


Publica un comentari a l'entrada