Mastodon Avui arriba la segona part de la T2 de The Walking Dead a FOX | Apple i altres

Avui arriba la segona part de la T2 de The Walking Dead a FOX


Aquesta nit, la cadena FOX Espanya, estrenarà la segona part de la T2 de The Walking Dead. Serà a les 22:20h, poques hores després de l’estrena als Estats Units.

Aquesta nova etapa ve precedida pel final apoteòsic de l’episodi 7, que va tancar un dels problemes principals que havien acompanyat la primera part de la temporada, deixant ara marge per a noves trames. Segons he pogut llegir, aquesta segona part tindrà molta més acció, cosa que s’ha trobat a faltar en la primera part de la temporada, mantenint les trames sentimentals, però recolzant-se sobre unes altes dosis d’adrenalina. Sembla que per fi arriba el suspens i la tensió que tant hem trobat a faltar en aquests 7 primers capítols.

Esperem que sigui veritat i que la sèrie recuperi l’essència de la primera temporada, enganxant-nos i fent-nos “patir” al sofà. Que tornin escenes com la del primer capítol, on el Rick es trobava atrapat sota el  tanc, o la de l’atac de zombis al campament.

Però no ens avancem. Avui toca seure al sofà amb una bona manta, ja que el fred sembla que no ens vol abandonar, i veure com reacciona la Carol davant la mort de la seva filla, veure les decisions que prendrà Hersel, i el desenllaç de les tensions que han aparegut entre el Rick i el Shane.



Publica un comentari a l'entrada