Mastodon iOS 5.1 el proper 9 de març? | Apple i altres

iOS 5.1 el proper 9 de març?


Segons es pot llegar avui a iClarified, s’ha descobert en els perfils de companyies telefòniques de Japó, França, Finlàndia i Suècia que l’iOS 5.1 es podria llençar el proper 9 de març. Aquests perfils trobats són compatibles amb aquesta versió de firmware i funcionarien a partir d’aquesta data.


D’altra banda, mentre els usuaris de l’iPhone 4S l’esperem en candeletes per a que arregli finalment el problema de l’exagerat consum de bateria, s’ha pogut filtrar que, en l’iOS 5.1, SIRI parlarà nous idiomes. Des de MacRumors es pot llegir que SIRI estarà disponible en Xinès, Japonès i Rus. A més, Apple podria afegir els serveis de localització i navegació a Xina. Serveis que actualment només estant disponibles als Estats Units. 

Males noticies. Si bé Apple va dir que el Castellà arribaria a SIRI durant el 2012, sembla ser que no serà en aquesta primera tongada. Esperem que aquests rumors siguin incomplerts i que finalment puguem gaudir de totes les prestacions i característiques que SIRI ens pot oferir.


Publica un comentari a l'entrada