Mastodon Imprimir des de l'iPhone o l'iPad a qualsevol impressora | Apple i altres

Imprimir des de l'iPhone o l'iPad a qualsevol impressora

Quan Apple va presentar la funcionalitat d’AirPrint, per a imprimir des dels seus dispositius mòbils, ho va fer pensant en que l’usuari adquirís una impressora amb connectivitat WiFi. Però, que passa si ja tenim una impressora a casa i no té aquesta connectivitat? La solució ens arriba avui en forma d’aplicació per a Mac OS X: AirPrint Activator.

AirPrint Activator és un programa que s’instal·la y s’activa en el Mac. La seva principal funcionalitat és la de pont entre els dispositius iOS i qualsevol impressora que tinguem en xarxa. És a dir, fa visible des de l’iPhone, iPod Touch o iPad, qualsevol impressora que tinguem compartida.


Un cop descarregada l’aplicació des de la seva web, seguirem els següents passos:

  • Iniciar l’aplicació
  • Activar l’interruptor d’encendre la funció
  • Introduir la contrasenya d’administrador
  • Seguir les instruccions de la finestra emergent, indicant com treure/agregar/compartir la impressora que emprarà AirPrint
  • Assegurar-se que la impressora figuri en el Mac i no en “CUPS-PDF”
  • Connectar el dispositiu iOS en la mateixa xarxa WiFi que el Mac.


Per a que AirPrint funcioni, hem d’estar connectats a la mateixa xarxa WiFi i a més, tenir activada l’opció “Compartir aquesta impressora en la xarxa” que teniu en el panell d’impressió i escanejat dels ajustos del sistema.

Com podeu veure, no és tant “bonic” com Apple ho va implementar, però és una solució perfecte per a tots aquells que tingueu impressora i aquesta no tingui connectivitat WiFi. Espero que us sigui d’ajuda. Si teniu qualsevol dubte del seu funcionament, podeu veure el següent vídeo.


1 comentarios :

Si l'ordinador es en linux:
http://www.linux-magazine.com/Online/Features/AirPrint

Reply

Publica un comentari a l'entrada