Mastodon Practica idiomes amb Lext Talk | Apple i altres

Practica idiomes amb Lext Talk


Avui us torno a portar una aplicació per a tots aquells que vulgueu practicar i millorar idiomes amb el vostre iPhone o iPad. Es tracta de Lext talk, i no és una aplicació per aprendre idiomes normal.

Lo interessant de l’aplicació és que és una plataforma que ens permet trobar persones en tot el món que busquin millorar el seu idioma. Només accedir a l’aplicació podrem establir contacte amb usuaris localitzats en qualsevol zona geogràfica i d’aquesta manera, poder envia’ls-hi missatges per a començar una conversa. En el seus perfils podrem visualitzar quin idioma nadiu parlen i quins cerquen practicar. L’aplicació a més, incorpora un traductor integrat per a ajudar-nos en la conversa. Només caldrà que premem el botó Lext Talk per a esbrinar el significat del que l’altra persona acaba d’escriure.


Com podeu veure, una aplicació francament interessant, i que a més és gratuïta. Així que, baixeu l’aplicació i no tingueu vergonya per a començar a parlar. Us ho passareu bé i aprendreu idiomes. Per a baixar-la, només cal que pitgeu el següent enllaç: Lext Talk.

Publica un comentari a l'entrada