Mastodon PlayTales, llibres interactius pels més petits | Apple i altres

PlayTales, llibres interactius pels més petits


Avui us porto una aplicació molt interessant per a tots aquells pares, que com jo, tenim nens petits. És tracta de l’aplicació PlayTales, creada per l’empresa espanyola Genera Interactive, i que va rebre un guardó en el passat congrés MWC de Barcelona.

L’aplicació, desenvolupada en col·laboració amb Unicef, permet comprar llibres infantils interactius. Inicialment ve amb quatre llibres, dos d’ells sencers i els altres dos són mostres. A partir d’aquí, des de la pròpia aplicació tindrem accés a una botiga, i per 2 o 3 euros podrem aconseguir altres contes infantils. Actualment hi ha més de 80 llibres disponibles, des dels clàssics de tota la vida, a d’altres de més actuals.


Una de les funcions més interessants de l’aplicació és poder triar el mode de lectura. Podrem escollir entre “Ser llegit” o “Llegir-lo nosaltres mateixos”. A més , la lectura ve acompanyada de dibuixos i de sons, i fins i tot de petits jocs que faran la lectura dels petits més entretinguda.

Si us ha semblat interessant, la podeu descarregar de forma gratuïta, i provar els llibres de mostra a veure si us convenç. PlayTales.

Publica un comentari a l'entrada