Mastodon Crea un enllaç a una web o blog com una icona a l'iPhone | Apple i altres

Crea un enllaç a una web o blog com una icona a l'iPhone



Segurament molts de vosaltres acostumeu a consultar webs o blogs regularment des del vostre iPhone. Per a facilitar l’accés, podeu fer que la pàgina en qüestió estigui en la secció de favorits del Safari. Però també podeu crear una icona, que es col·locarà a l’escriptori, per a facilitar el seu accés.




El procediment és molt senzill. Cal que accediu a la web o blog que vulgueu i que premeu el botó de la fletxa de compartir. A continuació se us desplegarà un menú amb diferents opcions. Heu de seleccionar “Afegir a la pantalla d’inici”.




Fet això, només cal que escriviu el nom que li vulgueu donar a l’accés i pitjar el botó blau d’”Afegir”. Us apareixerà una icona en la vostra pantalla inicial que podeu col·locar on vulgueu. Jo personalment, tinc creada una carpeta que es diu Favorits on col·loco els accessos a blogs que més m’interessen.




Si la pàgina web o blog tenen una mica treballada la seva versió mòbil de la pàgina, la icona creada serà un logo del lloc web. Actualment estic en procés de creació del logo d’Appleialtres. Espero que en breu us el pugui ensenyar.

Publica un comentari a l'entrada