Mastodon Ha arribat el dia, avui comença la WWDC 2012! | Apple i altres

Ha arribat el dia, avui comença la WWDC 2012!




Avui començarà, en unes hores, la WWDC 2012 a San Francisco. L’event més important d’Apple, en la que, durant una setmana, els principals desenvolupadors de software per a Apple coneixeran les novetats i participaran en xerrades. Un punt de trobada per a conèixer, compartir i aprendre. Però el moment més important, i que tots els usuaris de productes d’Apple esperem, és la keynote inaugural de la conferència.

Aquesta presentació començarà a les 19:00h, hora d’Espanya, i es preveu que es presenti el nou sistema operatiu per a Mac, l’OS X Mountain Lion, la versió 6 del iOS per a dispositius mòbils d’Apple i altres novetats. S’ha comentat també, que a lo millor es presenta la nova línia de ordinadors de taula i portàtils. Haurem d’esperar unes hores per a sortir de dubtes.

Respecte de l’iOS 6, en les darreres hores s’ha filtrat una noticia que no agradarà als usuaris de l’iPad 1, i és que segurament, Apple no li donarà continuïtat i no podrà actualitzar-se a la darrera versió d’iOS. Esperem que només hagi sigut un error, i que al final, Apple li doni continuïtat a aquest gran equip.

Si voleu seguir la keynote, ho podeu fer a través del següent enllaç a partir d’uns minuts abans de les 19:0h: Cobertura keynote WWDC 2012.


Publica un comentari a l'entrada