Mastodon És interessant un iPad de 7"? | Apple i altres

És interessant un iPad de 7"?




Steve Jobs va dir que els tablets de 7” no tenien cap sentit, almenys pel que Apple i ell entenien com a tablet. Segons la seva visió, la mida que havia de tenir era de com a mínim 9” i sense arribar  a les 10”. L’iPad es va presentar amb 9,7”. Fins aquí rés nou. El fet curiós és que des de fa un parell de mesos hi ha una constant en els rumors que envolten Apple, i és la presentació, cap a finals d’anys, d’un iPad de 7”, més concretament de 7,85”.

Però com encaixa això amb el discurs del difunt Jobs? Potser és referia a que els tablets de la competència no tenien sentit. Però potser, un iPad de 7”, amb el mateix ratio que l’actual iPad si que el té. Per a aclarir una mica això, podeu mirar la imatge que acompanya el post.

Segons la imatge, en el cas que Apple presentés un model d’iPad de mides més reduïdes, aquest seguiria sent un equip molt més gran que la resta de tablets de 7” que hi ha al mercat. Tindria, més concretament, una pantalla un 40% més gran degut a les proporcions emprades per Apple. Aquest fet, a més, permetria la compatibilitat amb aplicacions existents, fet molt important per a Apple.


Creieu que finalment és presentarà un iPad de mides reduïdes? Us interessaria comprar-lo? Segurament, cap a finals d’anys, sortirem de dubtes.


Publica un comentari a l'entrada