Mastodon iOS 6 Beta 3 disponible pels desenvolupadors | Apple i altres

iOS 6 Beta 3 disponible pels desenvolupadors




Tres setmanes després, Apple allibera la beta 3 del futur iOS 6. Com podeu veure, des de Cupertino van a tota màquina acabant de polir la nova generació del seu sistema operatiu per dispositius mòbils.

Aquesta nova beta no incorpora cap canvi important, però si que hi ha uns certs detalls interessants com la pestanya de lectura en el Safari i una nova icona amb la possibilitat de mostrar la sincronització. Però on s’hi que s’han inclòs millores és en l’aplicació de Mapes.




Sembla que Apple ha pres nota de la queixa dels usuaris de les betes d’iOS 6, i han inclòs tot un seguit de novetats en el Mapes com la possibilitat d’ajustar diferents opcions en el Ajustos del sistema per a personalitzar la navegació al nostre gust. En l’anterior imatge podeu veure com ha anat millorant l’aplicació de Mapes amb cada nova beta.

A mesura que els desenvolupadors vagin descobrint novetats us les aniré explicant. Si bé tenia pensat esperar una mica més a posar-me definitivament la versió iOS 6, en funció del rendiment d’aquesta beta 3, a lo millor faig el salt.


Publica un comentari a l'entrada