Mastodon El rendiment de l'iPad de 4ª generació doble l'anterior | Apple i altres

El rendiment de l'iPad de 4ª generació doble l'anterior




Que Apple hagi renovat l’iPad en poc més de 5 mesos no va agradar gaire. I ara que s’ha filtrat el rendiment del nou tablet, segurament posarà de mal humor a més d’un. Segons els test efectuats, l’iPad de 4ª generació és el dispositius d’iOS més potent, per davant inclús de l’iPhone 5. El nou tablet és més del doble de potent que l’anterior iPad. La inclusió del xip A6X doble el rendiment de l’anterior A5X.





Com podeu veure en l’anterior taula, el nou iPad supera en un 200 punts l’iPhone 5. Tot i que internament ambdós disposen de 1GB de RAM, el nou A6X treballa a 1,4GHz front els 1,3GHz de l’iPhone. Aquesta petita diferència suposa un 10% més de rendiment. Per tant, els petits canvis que comentava a la darrera Keynote, realment són més importants.

Bona noticia en el sentit que el nou iPad és una bèstia, però dolenta per a tots aquells que fa poc que van adquirir fa poc un iPad de 3ª generació. Espero que Apple no agafi aquesta mala costum en tots els seus productes. Les renovacions han de tenir un temps entre mig, i 5 mesos em sembla poc.


Publica un comentari a l'entrada