Mastodon Whatsapp s'actualitzarà per a donar suport a l'iPhone 5 | Apple i altres

Whatsapp s'actualitzarà per a donar suport a l'iPhone 5




Hi ha coses que no s’entenen. Avui, quatre setmanes després del llançament de l’iPhone 5, l’aplicació de Whatsapp encara no dona suport a la nova pantalla de 4”. Podria dir que a aquestes alçades és la única aplicació que empro diàriament que encara no està actualitzada. I el més sorprenen és que parlant amb un amic que programa amb iOS, em va comentar que l’adaptació al nou format no requereix de gaire complicació ni temps.

Whatsapp s’ha convertit en un anys en el sistema de missatgeria més important. Arribant a ser l’únic motiu per a molts per a adquirir un smartphone. Avui en dia és francament difícil trobar algú que no tingui l’aplicació. La seva facilitat d’ús, la gratuïtat i la popularitat del servei el fan imprescindible per a qualsevol persona que tingui mòbil.

I la pregunta que em faig és perquè triga tant a actualitzar-se. És cert que el nombre d’iPhone 5 que hi ha actualment és molt reduït, però una aplicació amb la seva popularitat hauria de cuidar aquests detalls. Així que ahir vaig enviar un correu al suport de l’aplicació, i la resposta que vaig rebre va ser la següent:




Hi estan treballant, i la nova actualització donarà suport a les 4” de la nova pantalla de l’iPhone. Però el que és em sorprèn és que no diuen que serà en breu. En fi, seguirem esperant. Una llàstima per a tots els que tinguem un iPhone 5.

Publica un comentari a l'entrada