Mastodon Arribarà Google Maps a iOS? | Apple i altres

Arribarà Google Maps a iOS?




La presentació d’iOS 6, amb la inclusió del nou servei de mapes va il·lusionar molta gent. Apple es ficava de ple en els serveis de cartografia oferint una aplicació amb més prestacions que les que teníem fins llavors amb Google Maps. La seva idea era oferir un servei amb les mateixes capacitats i qualitats que Google feia amb els usuaris d’Android. Era un bona noticia i tots la varem aplaudir. Però es van llençar les betes i els desenvolupadors varem provar el servei. La il·lusió va durar poc. Si bé els Mapes d’Apple oferien prestacions com la navegació assistida i les vistes aèries en 3D de flyover, el contingut dels Mapes era bastant fluix, i el servei de transport públic desapareixia per complert.



Les betes es van anar succeint, però les millores no van ser suficients. Fins al dia que es va llançar la versió oficial d’iOS 6  i milions d’usuaris es van posar a emprar l’aplicació de Mapes. La decepció va ser generalitzada, i tots els medis se’n van fer ressò. L’esperança de tots es va dipositar en una aplicació de Google Maps que permetés esperar que Apple acabés arreglant el seu servei de Mapes. Però passen les setmanes i aquesta aplicació no arribar. No tant sols això, sinó que ahir es va filtrar que segurament Apple rebutjarà l’aplicació que faci Google un cop l’enviï per a la seva aprovació. Es preveu que estigui llesta a finals d’any. Veurem el que passa.

El cert és que Google Maps són accessibles via web a través de Safari des dels nostres iPhone. Ho podeu fer a través del següent Google maps, inclús podeu crear un accés directe des de la pantalla principal. Amb això es pot solucionar part del problema. Però veien la posició que està adoptant Apple, no podem esperar que Google Maps arribi i molt menys en breu. Cal que dipositem les esperances en una ràpida reacció per part d’Apple. La seva aplicació de mapes és molt potent, amb molt bones prestacions. Només cal “farcir-la” amb informació actualitzada. Esperem que s’hi estiguin esforçant i en breu ens mostrin resultats. Fins llavors, que fareu amb l’aplicació de Mapes? N’heu descarregat alguna altra o feu servir la d’Apple?


2 comentarios

La veritat és que hi ha molts usuaris que ens arrepentim d'actualitzar l'Iphone per perdre es mapes de google....Apple no va ser a l'alçada en el moment del llençament ni ha rectificat. Esperem que deixin a Google publicar la seva app, jo seria capaç de pagar per ella!

Reply

En l'actualització a iOS 6, els usuaris d'iPhone 4/3GS, va ser un pas brutal enrere en el tema dels mapes. La navegació assistida i el Flyover no estan disponible. Pels usuaris del 4S/5 almenyas s'han ofert aquestes millores.
Jordi, si et calen els mapes, et recomano fer un accés a la versió web dels mapes de Google, o fins i tot, descarregar l'aplicació Maps+ que fa servir els mapes de Google!

Reply

Publica un comentari a l'entrada