Mastodon Black Friday: descompte en els productes d'Apple aquest divendres 23 | Apple i altres

Black Friday: descompte en els productes d'Apple aquest divendres 23




Apple acaba d'anunciar que el Black Friday d'aquest any serà el proper divendres 23 de novembre. Un dia en el qual es podran adquirir els principals productes d'Apple amb un descompte. Podríem dir que és l'únic dia de l'any que això succeeix. El Black Friday és una tradició americana, que marca l'inici de la campanya de compres de Nadal.

Els descomptes, que segurament ens trobarem, seran al voltant del 5%, depenen de si volem comprar un Mac o un dispositiu mòbil. L'any passat es van fer descomptes d'uns 90€ en els ordinadors, però només de 35€ en els iPad. El iPod nano es van rebaixar uns 20€ i alguns accessoris van tenir descomptes similars. Cal tenir clar, però, que no tots els articles d'Apple tindran rebaixa. El cas més clar és el de l'iPhone, que fins a dia d'avui, no el van rebaixar cap any.

Així que ja sabeu, si teniu clar que voler  fer un regal, o que us regalin quelcom d'Apple, el proper divendres és un bon dia per a fer-ho. Us recordo que els descomptes estaran disponibles tant a la botiga online, com a les Apple Store físiques, a més dels distribuïdors autoritzats. Bones compres de Nadal!


Publica un comentari a l'entrada