Mastodon Whatsapp vs Line, qui guanyarà? | Apple i altres

Whatsapp vs Line, qui guanyarà?





L’altra dia us vaig comentar una nova aplicació de missatgeria anomenada Line. Arriba amb força, i només cal veure la imatge que acompanya al post per a veure que la lluita està assegurada. Ambdues aplicacions ostenten el primer lloc de descàrregues des de fa uns dies. I en aquest apartat guanya Line al ser gratuïta.

Line és millor aplicació de missatgeria que Whatsapp en tots el aspectes menys un. Arriba una mica tard i per tant, en el nostre país, no té ni una desena part d’usuaris dels que té Whatsapp. Aquesta és la única pega. Per la resta Line és molt superior. Porto una setmana amb ella, i si bé al principi era una mica escèptic, he acabat de sucumbir. És una molt bona aplicació.

Quins punts forts té? Per començar, Line és multiplataforma, i no tant sols de mòbils (iOS, Android, WinPhone 8, RIM) sinó que té client per a PC i Mac, inclús per iPod Touch i iPad. Pots començar una conversa en l’iPhone, seguir en el PC de la feina i acabar-la en l’iPad a casa. Whatsapp només funciona en telèfons mòbils.

Line a més, permet des de la mateix aplicació fer trucades gratuïtes per VoIP. Per tant, ens podríem oblidar de Viber. Ja ho tenim en la mateixa aplicació. I si encara voleu una mica més, Line té un petit mur on poder compartir l’estat i altres coses amb la gent.

Com podeu veure, Line només aporta millores respecte Whatsapp. És una aplicació gratuïta, així que no perdeu rés en provar-la. Jo de moment hi tinc 9 contactes a Line. Us hi apunteu?

Publica un comentari a l'entrada