Mastodon Modern Combat 4 arribarà el 6 de desembre a iOS | Apple i altres

Modern Combat 4 arribarà el 6 de desembre a iOS
Bones noticies per a tots aquells que utilitzeu l’iPhone o l’iPad per a jugar. Des de Gameloft confirmen el llançament de la nova versió de Modern Combat 4 pel proper dijous. Si la darrera versió ja era un molt bo joc, aquesta revisió apunta a que serà el millor FPS que puguem trobar a la App Store.

Pels que no coneixeu la saga, Modern Combat vindria a ser el Call of Duty per a iOS. Aquesta nova versió arribarà amb uns gràfics excepcionals i un mode multijugador millorat. Aquesta darrera funció està molt aconseguida. En la versió 3 la vaig provar extensament i haig de dir que funciona perfectament. Les partides multijugador permeten fins a 10 jugadors per escenaris, aconseguint molt bones prestacions. He de reconèixer que mai hagués pensat que és pogués jugar amb comoditat a aquest tipus de joc des un dispositiu mòbil. El primer que cal fer és agafar una mica de pràctica dels controls amb el mode història. Un cop dominem els moviments ja estarem llestos per a endinsar-nos en el mode multijugador per intentar pelar el màxim nombre de rivals.
Gameloft assegura que s’ha esforçat en el redisseny complert per a oferir la millor experiència de joc online que s’ha pogut fer mai en un smartphone. Fins a 12 jugadors en una partida simultània. Caldrà provar les novetats que oferirà aquest revisió del joc.

Si us agrada aquest tipus de jocs, Modern Combat 4 segur que no us decebrà.
Publica un comentari a l'entrada