Mastodon iPad de 128GB disponible a partir del 5 de febrer | Apple i altres

iPad de 128GB disponible a partir del 5 de febrer




Una sorpresa més d’Apple aquesta setmana. Si normalment estàvem acostumats a que els rumors de nous dispositius, noves mides d’emmagatzematge, etc. duraven uns mesos, Apple ha canviat l’estratègia i anuncia que a partir de 5 de febrer, l’iPad de quarta generació estarà disponible amb la capacitat de 128 GB. Cal recordar que aquesta filtració prové de la iOS 6.1 que tot just fa 2 dies que es va alliberar. La nota de premsa que acompanya la noticia diu el següent:

Amb més de 120 milions d’unitat venudes, està clar que els consumidors de tot el món estimen els seus iPads i cada troben més raons per a aprendre, jugar i treballar amb el seus iPads enlloc dels seus antics PCs. Ara, amb el doble de capacitat i una incomparable selecció de 300.000 aplicacions natives per a iPad; els educadors, artistes i professionals tenen encara més motius per a emprar l’iPad per les seves necessitats professionals i personals.

El model de 128 GB de l’iPad estarà disponible a partir del 5 de febrer en els color actuals i per un preu de 799$ pel model WiFi i 929$ pel model amb connectivitat LTE. Es podrà adquirir en les Apple Store, Online i a través de distribuïdors autoritzats. Cal veure a quin preu es posarà a la venta a Espanya. Trobeu que és una bona idea oferir un iPad amb aquesta capacitat i aquest preu? No trobeu que el preu s’apropa a un MacBook Air, i que per tant, a dia d’avui encara és un instrument millor per a treballar un portàtil? El que si que està clar, és que en un futur, els PCs desapareixeran i tot seran tauletes, però de moment crec que encara és una mica aviat.

Publica un comentari a l'entrada