Mastodon Office 365 Home Premium | Apple i altres

Office 365 Home Premium




Ahir al vespre, Microsoft va presentar el detalls d'Office 365 Home Premium. Però que és Office 365? Doncs un servei de subscripció que ofereix l'opció d'instal·lar les aplicacions d'Office (Word, Excel i PowrPoint) amb serveis en el núvol que potencien la suite de Microsoft. Paral·lelament, podrem accedir a través del nostre navegador a les aplicacions web i als nostres arxius allotjats en el núvol. La subscripció es complerta amb 60 minuts de trucades amb Skype i amb 20GB d'emmagatzematge a Skydrive.

La subscripció del servei és pot abonar mensual o anualment, tenint un preu de 10€ o 99€ respectivament. Un cop contractat el servei, podrem instal·lar-lo en 5 dispositius, ja siguin PC o Mac, o dispositius que tinguin WinPhone 7.5 o superior. Pels dispositius mòbils d'Apple encara caldrà esperar una mica. El servei permet, que en unitats familiars es pugui compartir el servei i que cadascú tingui un compte de Microsoft per a accedir als seus documents.

Que us sembla la nova proposta de Microsoft? Trobeu interessant adquirir aquesta subscripció o preferiu adquirir la suite d'una sola vegada? Sincerament, els 60 minuts  d'Skype i els 20GB d'Skydrive no em criden gens. Hi ha alternatives molt bones als dos serveis, i a més, totalment gratuïtes. Si fem números, la subscripció anual costa 99€ i comprar la Suite d'Office 2011 per Mac al voltant de 139€ (versió per a 3 ordinadors). Si fem números veurem que surt més a compte comprar la Suite que pagar la subscripció. O almenys aquesta és la meva opinió. I vosaltres, que opineu?


Publica un comentari a l'entrada