Mastodon Apple vol integrar noves característiques a iMessage i FaceTime | Apple i altres

Apple vol integrar noves característiques a iMessage i FaceTime




El sistema operatiu per a dispositius mòbils d'Apple, l'iOS, porta una temporada estancat, fins al punt que molts l'han criticat darrerament. El sistema operatiu més avançat, com diu Apple al seu lloc web, s'està quedant endarrera. Però sembla que en la propera versió d'iOS 7, Apple ens portarà moltes novetats. 

Els darrers rumors que han aparegut fan referència a una renovació dels serveis de iMessage i de FaceTime. Segons s'ha pogut saber, Apple està buscant un enginyer d'aplicacions de comunicació per a iOS. Una de les principals tasques que desenvoluparà, serà la de portar noves característiques en aquest dos serveis de comunicació de iOS. Els rumors parlen de millores en les trucades de FaceTime, sobretot  en condicions de poca llum, i sobretot la possibilitat de poder fer trucades en grup. Per la banda de iMessage, Apple intentarà consolidar la seva aplicació de missatgeria entre tots els seus dispositius, aprofitant el mal moment que viu Whatsapp degut al seu canvi de política de subscripció.

De qualsevol manera, està clar que al WWDC del juny se'ns presentaran moltes novetats. Llàstima que encara quedi tant de temps!


Publica un comentari a l'entrada