Mastodon Google Flight Search ja està disponible a Europa | Apple i altres

Google Flight Search ja està disponible a Europa
Google acaba d’inaugurar a Europa un servei de cerca de vols d’avió directament des del seu cercador. Aquest servei està adaptat a dispositius mòbils com l’iPhone o l’iPad. Google Flight Search es va presentar a Estats Units fa un temps, i no ha sigut fins ara que Google ha permès que qualsevol usuari d’Europa pugui programar els seus viatges en avió i veure els vols disponibles per a unes dates concretes.

Al accedir a la pàgina de Google Flight Search se’ns demanarà les dades sobre el vol. Si tenim activat el servei de localització del navegador, ens posarà la ubicació com a origen del viatge. Només ens caldrà afegir la destinació i la data en que volem volar i començarà la cerca del bitllet d’avió.
Els vols es mostren ordenats per horaris de sortida, però hi ha l’opció d’ordenar-los en funció del nombre d’escales, de la companyia aèria, el preu, la durada o aeroports de connexió. Un cop tinguem clar el bitllet que volem, se’ns oferirà la manera de comprar-la, principalment accedint a la web de la companyia aèria.

Haig de dir que no és el millor cercador de bitllets de vol, però és bastant intuïtiu. Segurament, Google l’anirà millorant poc a poc, i caldrà tenir-lo en compte en un futur no molt llunyà.

Publica un comentari a l'entrada