Mastodon Pixelmator s'actualitza a la versió 2.2 amb més de 100 novetats | Apple i altres

Pixelmator s'actualitza a la versió 2.2 amb més de 100 novetats
Pixelmator, l'alternativa assequible del famós Photoshop, acaba de rebre una actualització molt important. Es tracta de la versió 2.2 Blueberry, que ens porta més de 100 novetats entre millores i noves funcionalitats, destacant sobretot el treball amb formes, eines i un nou efecte.

Aquesta actualització arriba poc després que Adobe presentés Photoshop CC, apostant clarament pels serveis en el núvol i pel model d'adquisició dels seus productes a través de subscripcions mensuals. Pixelmator continua però, amb el model tradicional de comercialització, i a més, oferint un producte de molta qualitat a un preu molt raonable.
Les principals novetats de la versió 2.2 són:


  • Eines intel·ligents de formes: ens permet ajustar ràpidament el contorn d'una figura
  • Paleta de formes: noves formes predefinides que podrem afegir simplement arrossegant-les
  • Paleta d'estils de forma: ens permetrà crear fàcilment formes més polides i avançades
  • Text: aplicar gradients, ombres o moviments de forma individual a cada lletra
  • Smart move: distingirà automàticament quan estiguem treballant amb imatges o capes de formes i ens oferirà diferents opcions de forma intel·ligent
  • Eines de selecció de pinzell: ens facilitarà i agilitzarà la tasca de seleccionar zones
  • Efectes de fugues de llum


A més d'aquestes millores, també s'han millorat l'accés a les mostres de color, nous gradients, millores en les eines de dibuix i de text, capacitat per a copiar i enganxar l'estil de forma i millores de rendiment. Per últim, la companyia també ha millorat els tutorials que posa a disposició.

Com podeu veure, una alternativa de qualitat a Photoshop, que complirà amb la majoria de les nostres necessitats, i a un preu molt més assequible. Podeu comprar Pixelmator a través de la Mac App Store per només 13,99€.


Publica un comentari a l'entrada