Mastodon Whatsapp per a iOS 7 arribarà aviat | Apple i altres

Whatsapp per a iOS 7 arribarà aviat




Whatsapp, l’aplicació de missatgeria més estesa sembla que ja té en fase d’aprovació la seva versió adaptada a iOS 7. Quasi 3 mesos després de tenir iOS 7, els desenvolupadors de l’aplicació ja tenen llesta la seva actualització. Aquesta arriba tard, al igual que l’adaptació a la pantalla de 4”. Rés nou venint de Whatsapp.



La nova actualització és un rentat de cara de l’aplicació, emprant el blanc per a tot. Fins i tot massa. També es comenta que s’arreglen alguns bugs. Però el que realment haurien de fer és arreglar la seva fluïdesa que darrerament és lamentable. De novetats se n’esperen poques o cap. De nou, lamentable.


És una llàstima que una aplicació amb tants usuaris actius estigui tant mal cuidada i gestionada. Tinc Whatsapp des del primer dia que es va llençar, i des de llavors ha canviat molt i molt poc. Cada dia és més lenta i pesada. I de novetats ben poques. Si fos per mi, abandonaria el seu ús, front d’altres alternatives com Line o Inbox. Però moure tots els usuaris a altres aplicacions és complicat, però no impossible, encara tinc esperances!


Publica un comentari a l'entrada