Mastodon Google Play Movies & TV arriba a iOS | Apple i altres

Google Play Movies & TV arriba a iOS
Feia setmanes que es rumoreja, i finalment s’ha confirmat. Google acaba de llençar una aplicació específica per a poder accedir a la Play Store de Google des del nostre dispositiu d’Apple. D’aquesta manera tindrem una alternativa a la iTunes Store per a poder llogar o comprar pel·lícules.

Si disposem de un Chromecast, podrem enviar la pel·lícula des del nostra iPhone o iPad al televisor, de la mateixa manera que es fa amb l’Apple TV.
Per a poder accedir a la compra o lloguer de pel·lícules ens caldrà una connexió WiFi i un compte de Google. De moment en el nostre país només podrem triar pel·lícules, i no pas sèries de televisió, tal i com succeeix amb la iTunes Store.

Realment no sé que nassos passa amb la SGAE en nostre país, però és una vergonya que a dia d’avui no disposem de un catàleg complert de pel·lícules, sèries de televisió, llibres digitals, música digital, etc. a uns preus raonables. A veure quan es donen compte que les coses, amb un preu adient, es vendríem més i la pirateria baixaria.

Podeu descarregar l'aplicació al següent enllaç: Google Play Movies & TV


Publica un comentari a l'entrada