Mastodon Guanya protagonisme l'Apple TV en la web d'Apple. Apps al televisor en breu? | Apple i altres

Guanya protagonisme l'Apple TV en la web d'Apple. Apps al televisor en breu?




Aquest matí, i per sorpresa, Apple ha tancat la seva botiga online una estona per a presentar la campanya de San Valentí. I aprofitant l’ocasió, ha realitzat un canvi que ve a confirmar els rumors que envolten l’Apple TV. I és que l’equip a passat de se un accessori a tenir una secció pròpia dins la botiga.

Tots els medis fa setmanes que comenten que la renovació de l’Apple TV és imminent, i que portarà finalment les aplicacions al nostre televisor. I segurament ja la tenim aquí.

Estic totalment convençut que això succeirà i ho farà en poc temps. El que penso és que Apple ha trigat massa a fer aquest pas. Fa temps que no veiem la frescor en la companyia de Cupertino. Les innovacions i els nous productes s’eternitzen i no arriben mai (cas del rumorejat televisor o del rellotge). No sé si Steve Jobs forçava la màquina i ara s’ha tornat més lenta, però la cosa ha canviat. Estem en un moment de innovació continua i frenètica, i no demano a Apple un nou producte cada any, però si que de tant en tant innovi i ens deixi sorpresos com feia abans.

Publica un comentari a l'entrada