Mastodon Boxer, la meva nova app de correu! | Apple i altres

Boxer, la meva nova app de correu!
Des que es va llençar Mailbox, ha sigut la meva aplicació de correu per a iPhone. Una aplicació que venia a millorar la nostra gestió de correus, buscant tractar-los com a tasques. Va ser revolucionari. Però mirant enrere, després de més d'un any, Mailbox s’ha quedat estancada. Molt poques actualitzacions, millores i noves prestacions, algunes d’elles bastant greus que a dia d’avui no estiguin disponibles. Degut a això, vaig iniciar la recerca de la meva nova aplicació de correu. Durant 2 setmanes vaig tenir funcionant alhora: Mailbox, Boxer i Evomail+. Sobre el paper, Evomail+ és la més complerta, però està plena de bugs, errors i un funcionament totalment inestable que va fer  que la descartés de seguida.
I aquí arriba Boxer, la meva nova aplicació de correu. El primer que sorprèn de Boxer és la quantitat de prestacions que ofereix. A més, és una aplicació que rep actualitzacions molt sovint, incorporant millores i corregint errors. En aquests moments es troba a la versió 4.4, però els creadors van afegint constantment novetats. El més interessant és que les noves incorporacions provenen de demandes del usuaris, que es gestionen a través de la pàgina de suport.
Però que té Boxer  per haver-me fet decidir?

  • Per començar Boxer funciona, i això no és poc, i amb comptes de correu tant de Gmail, Yahoo, IMAP, Exchange i Outlook.
  • A més, incorpora accions per desplaçaments igual que Mailbox, però Boxer les permet configurar, i a més, ens ofereix més opcions.
  • La interfície de Boxer, tot i no ser minimalista del tot, és neta i intuïtiva, i segueix la línia d'altres apps adaptades a iOS 7.
  • Boxer ofereix notificacions push en tots els comptes de correu.
  • Permet adjuntar arxius tant de Dropbox com de Box
  • S’integra amb Evernote
  • Agafa la informació dels contactes tant de Linkedin, Facebook o Twitter per a mostrar-te la informació dels correus rebuts.
  • Boxer dóna accés a totes les carpetes i etiquetes dels comptes de correu.
  • Et crea una carpeta anomenada To-Do on col·locar els correus que tenen tasques pendents de fer.
  • Des de la darrera versió, Boxer permet cerques en totes les carpetes dels diferents comptes de correu, selecció múltiple de correus per a realitzar accions i tria del so al rebre un nou correu
A més d’aquestes prestacions, Boxer  n’ofereix moltes més. He volgut fer només un recull de les principals, i les que em van fer decidir a fer el canvi.

Per contra, trobo a faltar una prestació de Boxer que emprava molt amb Mailbox. I és el fet de posposar els correus, i que m’apareguessin de nou al Inbox. Boxer  de moment no ho permet, però com m’han informat els creadors, estant analitzant quina seria la millor manera de implementar aquesta funcionalitat.

Si us ha agradat, aprofiteu per a adquirir Boxer, ja que es troba amb un 60% de descompte. La podeu comprar a través del següent enllaç: Boxer o descarregar la versió reduïda de forma gratuïta a través d’aquest altre enllaç: Boxer Lite

Publica un comentari a l'entrada