Mastodon Facebook compra Whatsapp per 19.000 milions de dòlars | Apple i altres

Facebook compra Whatsapp per 19.000 milions de dòlars




Noticia bomba la que hem conegut aquest nit. Facebook ha comprat Whatsapp per 19.000 milions de dòlars. La xarxa social de Mark Zuckerberg, que ja es va fer amb la famosa aplicació de fotografia Instagram, ha comprat l’aplicació de missatgeria més important d’aquests moments. 

En el seu dia va ser Google qui ho va intentar, però finalment, Facebook a cop de taló, ha aconseguit fer-se amb Whatsapp i els més de 450 milions d’usuaris. 

D’aquests 19.000 milions pagats, 4.000 seran efectiu a la companyia, i la resta es repartiran en accions de classe A de Facebook, i els 3.000 milions restants en accions al treballadors de l’aplicació. Són xifres que maregen, i més tenint en compte que Whatsapp té només 55 treballadors. Una autèntica bogeria acaba de fer Facebook.

Des de Whatsapp comenten que l’aplicació seguirà sent independent, i amb el mateix model de negoci. Molt bones intencions que no crec que es mantinguin en el temps. Creieu que Facebook podrà aguantar d’incloure publicitat a 450 milions de usuaris? Jo crec que no. A veure que succeix en les properes setmanes.

Publica un comentari a l'entrada