Mastodon Nous renders dels futurs iPhone 6s i iPhone 6c | Apple i altres

Nous renders dels futurs iPhone 6s i iPhone 6c

S’apropa la WWDC, i com cada any, els rumors sobre els nous iPhone es disparen. Han sorgit múltiples fotografies de la suposada carcassa que tindrà, juntament amb rumors de característiques de càmera, bateria i demés. Ajuntant totes aquestes suposades filtracions, s’han creat el renders que acompanyen la entrada del post.

Aquests conceptes mostren el iPhone 6s en color or i gris, mantenint la mateixa tintada que el 5s, però molt més prims que l’actual iPhone 5s, i amb les cantonades arrodonides. El botó d’encès ha canviat de costat, i els botons de volums s’han allargat seguint la línia dels actuals iPod Touch.
Respecte del iPhone 6c, els renders mostren un disseny molt similar al 6s, mantenint la carcassa posterior de plàstic al igual que l’actual 5c.

Ambdós models incorporen una pantalla de 4,7”, que segurament serà l’escollida. Tot i que els rumors indiquen que els nou iPhone també arribaran amb una pantalla de 5,5”, crec que no es tractarà d’una versió d’iPhone, sinó de la proposta d’Apple d’una nova línia de productes. Segurament, tindrà un nou nom, amb característiques de l’iPhone i d’altres de l’iPad, i segurament amb funcionalitats pròpies.
Els renders em semblen molt i molt interessants. Hi ha una cosa que no m’acaba d’encaixar, i és com Apple solucionaria els problemes amb les antenes de l’iPhone si fes la part posterior totalment d’alumini. Suposo que hauran trobat una solució. Francament, seria genial tenir la part posterior d’un únic material.

Publica un comentari a l'entrada