Mastodon Arriben les pel·lícules a iCloud | Apple i altres

Arriben les pel·lícules a iCloud




Amb molt retràs respecte d'altres països com França, arriba finalment les pel·lícules a iCloud. I què vol dir això? Doncs bé, que a partir d'ara totes les pel·lícules comprades o les que compren des d'ara estaran en el núvol iCloud. Les podrem esborrar de l'iPhone, iPad o iTunes i quedaran disponibles per a futures descàrregues. Cosa que fins ara, no podíem fer. Si l'esborràvem calia tornar a pagar per ella.


Però el més interessant arriba amb l'Apple TV. Des d'ahir tenim una nova secció en l'apartat de Pel·lícules anomenat Comprat. A dins hi trobarem les nostres pel·lícules llestes per a reproduir en streaming. Ara ja no cal ocupar espai en l'iPad o el nostre ordinador. Les podrem veure quan vulguem des del nostre Apple TV.


Aquesta era una opció que feia molt temps que esperava. Ha trigat, però ja la tenim aquí! Ara per arrodonir-ho només caldria que Apple ajustés una mica més el preus de les pel·lícules, sobretot les d'animació pels petits que mai baixen dels 16,99€. Però bé, d'això ja en parlaré en un altre post.

Publica un comentari a l'entrada