Mastodon iCloud Drive donarà accés a tots els arxius del núvol | Apple i altres

iCloud Drive donarà accés a tots els arxius del núvol




Un cop repassades les principals novetats de la WWDC 14, ara toca aprofundir una mica en cadascuna de les novetats que es varen presentar. Avui parlaré d’iCloud Drive, l’aposta d’Apple per a fer front a Dropbox i altres serveis similars.




Fins ara, iCloud era un lloc d’emmagatzematge dels nostres documents, on no tenim visió del que hi havia. Ho gestionava les pròpies aplicacions. A partir de OS X Yosemite, des del nostre Finder podrem veure els arxius que hi tenim desats, ja siguin de Apps de iWork com d’aplicacions tercers. Podrem crear carpetes i gestionar tots els arxius. Finalment, podrem tenir una visió del nostre contingut en el núvol i poder treballar amb ell.

Juntament amb les noves funcionalitats, Apple ha presentat els nous preus, abaratint-lo per a que sigui més econòmics. Seguirem tenint 5GB d’espai gratuït, podem contractar més capacitat. Tindrem 20GB per només 0,99$/mes o 200GB per 3,99$/mes. Hi haurà més opcions fins al límit que serà 1TB. Com podeu veure, una oferta més competitiva que l’actual.

A veure si totes aquestes novetats m’animen a emprar més iCloud, però serà difícil, estic molt acostumat a Dropbox, i a més, tinc prop de 10GB d’espai aconseguit gratuïtament.

Publica un comentari a l'entrada