Mastodon iMessage plantarà cara a Whatsapp a iOS 8 | Apple i altres

iMessage plantarà cara a Whatsapp a iOS 8




Continuem repassant les novetats que ens portarà iOS 8, i avui ens toca parlar de iMessage. Actualment, l’aplicació de missatgeria d’Apple només la faig servir quan Whatsapp no funciona. Tot i que funciona molt bé, li falten coses, a banda d’usuaris que l’utilitzin, per a convertir-se en la meva aplicació de missatgeria per defecte. Apple ho sap i per això ha millorat l’aplicació molt notablement. És molt possible que a partir de l’arribada de iOS 8 intenti convèncer els meus contactes per a que migrin a aquesta aplicació. Llegiu tot el que incorporarà i a veure si em doneu la raó.





La primera novetat és la possibilitat d’enviar missatges de veu, gravant-los fàcilment amb un gest i integrant-lo perfectament en la conversa. Només caldrà prémer el nou botó de micròfon i gravar el missatge. Tot seguit arrossegar el dit sobre el botó d’enviar i llestos. Més fàcil impossible. Una altra novetat per a escoltar el missatge rebut és que si apropen el nostre telèfon a l’orella, com si estiguéssim parlant, escoltarem el missatge rebut. Una manera còmode i provada d’escoltar el missatge de veu.





La nova aplicació iMessage permetrà compartir el que està veient en el moment que ho estàs veient. És a dir, gravar directament el que està passant i compartir-lo. A més, podràs compartir fotografies i vídeos de la teva fototeca de forma àgil i còmode.





Ara podràs crear grups i canviar-li el nom. Podràs eliminar i afegir gent quan ho vulguis. També podràs triar que no molestin certes converses per a consultar més tard.





Podràs compartir la teva localització de forma més clara. A més, podràs indicar la durada que vols que tingui la teva localització. Podràs trobar fàcilment els teus contactes i veure’ls marcats en el mapa.

Com podeu veure, iMessage permet realitzar tot el que fa Whatsapp i més coses. Motius suficients per a donar-li una oportunitat i intentar abandonar definitivament Whatsapp.

Publica un comentari a l'entrada