Mastodon Així és l'Apple Watch! | Apple i altres

Així és l'Apple Watch!




I finalment és va fer realitat! El rumorejat, i esperat per molts, rellotge intel·ligent d'Apple es va presentar juntament amb els nous iPhone 6 i 6 Plus. És el resultat de més de 3 anys de feina i l'aposta més personal d'Apple, ja que a banda de la tecnologia, hi ha una component de moda molt important en aquest producte. Anem a veure que ens proposa la gent de Cupertino.




L'Apple Watch arribarà en 3 versions diferents i en dues mides ( 38 i 42 mm d'alçada), en funció de l'ús que li vulguem donar. La primera versió té una corretja d'acer inoxidable amb tancament magnètic, i amb vidre de safir. La versió Sport té un cristall extern més resistent i que es podrà intercanviar fàcilment. A més, les corretges seran esportives i de colors. La darrera versió és la Edition que estarà banyada en or de 18 quirats. Una opció a l'abast de molt pocs. Aquestes són les versions del telèfon, però amb el ventall de 60 corretges diferents, podrem personalitzar el nostre rellotge entre moltíssimes possibilitats.

Ara que ja coneixem com és per fora el rellotge, anem a veure com a adaptat Apple el sistema operatiu per a dur-lo en el canell. No ha sigut una adaptació a la mida de la pantalla sinó un sistema operatiu totalment diferent. El rellotge disposa d'una pantalla tàctil i d'una corona digital. Aquesta permetrà realitzar accions tals com desplaçar-nos o fer zoom en fotos o mapes.




L'Apple Watch comunicarà amb el nostres iPhone, de manera que puguem realitzar accions com contestar un correu o un iMessage. Per a fer-ho, el rellotge analitzarà el contingut de text i ens proposarà unes respostes que podrem escollir des del mateix rellotge. L'Apple Wtach també ens permetrà respondre el missatge escrit a través del dictat. I és que l'Apple Watch incorpora Siri, i a banda de poder-li dictar text, li podrem preguntar quasi el mateix que li preguntem a l'iPhone o iPad.

I com no podia ser d'una altra manera, en plena fal·lera dels mesuradors d'activitat física, l'Apple Watch incorpora un sensor de la nostra freqüència cardíaca. A més, incorpora un acceleròmetre i un giroscopi que mesurarà la nostra activitat física.

La darrera novetat que incorpora l'Apple Watch és la possibilitat de comunicar-nos amb un altre rellotge d'Apple a base de dibuixos fets a la pantalla. Fins i tot podrem enviar els batecs del nostre cor per a que vegin com està funcionant. Si voleu que us sigui sincer, tot això últim un trobo molt poc interessant.




Per acabar, l'Apple Watch serà compatible amb Apple Pay a través del xip NFC. El rellotge també incorporarà un xip GPS i connectivitat WiFi per a comunicar-se.

Segons Apple, estarà disponible a partir de principis de 2015 i el preu aproximat serà de 349$. De moment és tota la informació que se'ns va explicar en la darrera presentació. A mesura que passin els mesos anirem coneixent més característiques.

Personalment, esperava una cosa diferent. El rellotge em sembla massa previsible. No porta rés que ens hagi sorprès. Inclús exteriorment em recorda al primer iPhone. És un rellotge que es troba a cavall entre un rellotge de disseny per a portar i un dispositiu més "friky" o més esportiu. No s'acaba de definir i no han volgut deixar de banda cap possible comprador. Jo ja porto un rellotge que m'agrada, i una Nike Fuelband per a mesurar la meva activitat. I m'agrada el que ja porto. L'Apple Watch m'obligaria a escollir quin rellotge portar. I si ho he de fer, ja sé quin escolliria la majoria de dies. Potser en properes versions del rellotge em faci decantar la balança, però de moment encara no. I vosaltres, és el que esperàveu? Us el comprareu?

Publica un comentari a l'entrada