Mastodon Avui tenim presentació d'Apple. Nous iPad aquesta tarda! | Apple i altres

Avui tenim presentació d'Apple. Nous iPad aquesta tarda!




Avui, a les 19h de la tarda, tenim nova cita amb Apple. La keynote d’avui serà, si rés no canvia, l’escenari de presentació de les darreres novetats d’Apple d’aquest any. Per tant, s’espera que sigui bastant entretinguda.




De moment hi ha bastants rumors sobre els nous iPads, inclús ahir es va filtrar una imatge on apareix el suposat nou iPad Air 2 i l’iPad mini 3. Tots dos amb el sensor d’empremtes Touch ID. La renovació a més, portarà el nou xip A8X, millora de càmera, i segurament un disseny més prim i lleuger.

A banda de la renovació dels iPad, es preveu que els Mac tinguin el seu paper en aquesta Keynote. Es parla que Apple presentarà un iMac amb pantalla retina i el desitjat MacBook Air també amb pantalla retina. Aquest darrer estaria disponible amb només una mida de 12”.

Hi ha altres productes que podrien entrar en la renovació de avui com són l’Apple TV o el Mac mini. Inclús l’iPod Touch podria ser un candidat.




De qualsevol manera, en unes hores sortirem de dubtes. Com succeeix en les darreres presentacions, Apple la retransmetrà en directe a través de l’Apple TV o de la seva pròpia pàgina, això si, de la versió de EEUU.

A partir de demà, aniré comentant i detallant tot lo presentat avui. Esperem que ens sorprenguin!

Publica un comentari a l'entrada