Mastodon Actualitzant a OS X Yosemite | Apple i altres

Actualitzant a OS X Yosemite




El passat dijous es va celebrar una keynote centrada en els nous iPad Air 2 i iPad mini 3, però la nova versió del sistema operatiu pels Macs va tenir la seva estona de glòria. I és que des de llavors, ja podem actualitzar el nostre Mac a OS X Yosemite.

Per a saber si el teu equip es pot actualitzar és fàcil. Si tens Mavericks instal·lat, o podries tenir-lo, llavors pots instal·lar Yosemite. El nou sistema operatiu és totalment gratuït, i per a descarregar-lo només cal anar a la App Store des del nostre Mac.




És fàcil trobar-lo ja que està en la primera posició de les Apps gratuïtes. Cliquem a descarregar i s’iniciarà el procés que pot durar unes 2 hores, depenent de la nostra connexió, ja que ocupa 5,16GB.




Un cop descarregat s’iniciarà el procés d’instal·lació. Dura aproximadament uns 45 minuts. Quan acabi, es reinicialitza i apareix un procés per a activar el Mac similar al de iOS. Amb un parell de configuracions ja tindrem el Mac preparat per a utilitzar.




De moment he pogut jugar poc, però les primeres impressions són molt bones. El sistema és ràpid, més que Mavericks, i visualment és molt atractiu. A partir d’ara aniré provant totes les millores que OS X Yosemite incorpora. De moment us puc dir, que endavant, és totalment recomanable!






Publica un comentari a l'entrada