Mastodon Whatsapp arriba a la web, però no pels usuaris d'iPhone | Apple i altres

Whatsapp arriba a la web, però no pels usuaris d'iPhone




Bones noticies pels usuaris de Whatsapp, però no pels que tenim un iPhone! El famós client de missatgeria ha engegat avui mateix un servei per a poder enviar i rebre missatges des d’un navegador web. El servei és accessible des del següent enllaç: Whatsapp web.




Si accediu a la web veureu que se’ns sol·licita enllaçar amb el nostre telèfon, però no tenim la opció de fer-ho amb un iPhone. Això és perquè realment no estem davant d’una aplicació d’escriptori, sinó d’una aplicació web que funciona enllaçada amb el telèfon. Segons un comunicat de Whatsapp a Facebook es comenta que la multitasca de iOS 8 no permet implementar aquesta solució. I per tant, ens deixen fora del servei. Curiós! No entenc perquè han fet servir aquest mètode per a arribar als ordinadors, quan hi ha alternatives per a implementar-ho. Sense anar més lluny, Telegram disposa d’aplicació per a ordinadors que funciona perfectament i des de fa temps.

Conclusió, com sempre, Whatsapp va tard i  malament. I per desgràcia, haurem de seguir utilitzant el seu servei perquè, tot i que la competència ofereix millors solucions, els usuaris semblen no tenir intenció d’abonar-lo!


Publica un comentari a l'entrada