Mastodon iOS 5 GM. Perquè és tant interessant? | Apple i altres

iOS 5 GM. Perquè és tant interessant?


Perquè tothom està esperant que Apple distribueixi la versió GM (Gold Master) del seu iOS 5? Perquè es crea tant rebombori als blogs quan algú li posa data al llançament d’aquesta versió del sistema operatiu? Doncs els principals motius són dos.

D’una banda, significa que la versió 5 del sistema operatiu per a dispositius mòbils (iPod touch, iPhone i iPad) ja està finalitzada. Tret que es trobi una errada greu, aquesta és la versió definitiva del iOS, i per tant, ja es pot instal·lar en la “montanya” de nous iPhones, que descansen en les fàbriques asiàtiques. A més, és una versió que “tothom” pot instal·lar, sense tenir un compte de desenvolupador. Jo mateix acostumo a instal·lar les versions GM de les diferents versions de iOS, i mai he tingut cap problema.

El segon motiu, és que el llançament de la versió GM significa que el nou iPhone està en camí i que es presentarà en molt breu. Aquest cop, no se sap si serà un iPhone 4S, amb poques modificacions respecte l’actual, o si finalment es presentarà un iPhone 5, totalment renovat. El que si que és cert, és que un cop distribuïda la versió GM, en poc més d’una setmana, s’hauria de fer l’event de presentació del nou iPhone, i poc després la seva comercialització.

Així que, esteu atents avui, ja que alguna font pronostica que avui tindrem la versió GM del iOS 5.



1 comentarios :

Hola maco

Reply

Publica un comentari a l'entrada