Mastodon L'iPad 3 es presentarà el proper 7 de març | Apple i altres

L'iPad 3 es presentarà el proper 7 de març


Ahir es van confirmar els rumors. Apple va enviar les invitacions per a una presentació centrada en l’iPad pel proper 7 de març. Com diu el text que acompanya la imatge, Apple té alguna cosa que realment has de veure, i tocar. Aquest cop han sigut molt explícits, i la mateixa invitació no deixa lloc a dubtes: es presentarà un iPad, que segurament serà el 3.

Si ens fixem en la imatge, podríem dir que la qualitat de la pantalla és superior, o senzillament són les ganes de veure un iPad amb pantalla retina. Veurem si finalment Apple ha aconseguit crear un iPad amb la resolució de pantalla de l’iPhone 4/4S. Una altra curiositat de la imatge és que no apareix el botó de home. Molts rumors han aparegut sobre la desaparició del botó, sobretot des de la inclusió dels gestos mutltitàctils amb l’iOS 4. A veure si finalment Apple ha aconseguit crear un sistema que no requereixi de cap botó. Algú podria dir que no es veu el botó de home perquè l’iPad està en horitzontal, però com es pot llegir en diferents blogs, s’ha comprovat la distancia entre les icones i l’iPad es troba en vertical.

Ja només queden 7 dies per sortir de dubtes, i segons la meva opinió, Apple presentarà un iPad 3 amb pantalla retina i sense botó de home, almenys sense botó físic. A mesura que anem coneixen més detalls us aniré informant.



Publica un comentari a l'entrada